An Unbiased View of اسپند دود کردن

اسپند، گیاهی علفی و چندساله از تیره قره‌داغیان است که با نام‌های دیگری مانند اسفند، سداب سوری و هارمِل نیز شناخته می‌شود.

بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که گیاه اسفند می‌تواند در کنترل وزن فردی بسیار موثر باشد.

آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مازندران مرکزی هرمزگان همدان یزد فرهنگ و هنر مدیریت شهری اقتصادی گردشگری ورزشی

آیا می دانستید ترکیب فلفل چیلی و زردچوبه چه خاصیتی دارند !؟

با دلیل بگوئید چه کسی در این تصادف جان سالم به در برده است!؟

مصرف مستقیم دانه‌های اسپند به صورت ناشتا، به عنوان یکی دیگر از روش‌های درمانی در طب سنتی شناخته می‌شود. اسفند را همچنین می‌توان به صورت دمنوش نیز نوش جان کرد.

دود کردن زیاد اسپند برای افراد دچار آلرژی و بیماران مبتلابه آسم مضر است و باعث سردرد، تهوع و تشدید علائم بیماری می‌شود، همچنین دود اسپند در صورت استفاده مکرر حتی در افرادی که زمینه ژنتیکی آسم ندارند نیز می‌تواند موجب حساس شدن ریه‌ها و بروز علائم آسم شود.  

پس اگر چند شبی را در محیط طبیعی مثل جنگل یا مکان‌هایی که به تمیز بودن آن‌ها شک دارید گذراندید، از عصار‌ه‌ی این گیاه غافل نشوید.

اسپند حاوی فلاونوئیدهایی است که خاصیت ضدالتهابی دارند. همچنین این گیاه خواص ضد میکروبی و ضد پلاسمودیایی دارد و با خواص آنتی‌اکسیدانی خود به مهار رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند. اسپند حاوی الکالوئیدهایی است که می‌توانند خواص ضدسرطانی داشته باشند.

رفع بلغم، کمک به درمان حساسیت و برطرف نمودن خارش بدن سه خاصیت اسپند در طب سنتی است.

دانه‌های اسپند، خاصیت ضد التهابی دارند. از این خاصیت اسپند می‌توان به عنوان داروی مسکنی طبیعی برای رفع درد سیاتیک استفاده کرد.

خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی آن هم می‌تواند از read more عفونت‌های قارچی و باکتریایی جلوگیری کند. از این گیاه برای افزایش قاعدگی و پاکسازی استفاده می‌شود اما اگر باردار هستید باید با احتیاط از آن استفاده کنید چون می‌تواند باعث سقط جنین شود.

روغن اسفند یکی از بهترین روغن‌ها در طب سنتی برای جلوگیری از ریزش مو و همچنین مرطوب کردن پوست محسوب می‌شود.

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید. نامه ای با پیوند برای تنظیم رمز ورود جدید دریافت خواهید کرد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *